Over ons

Bedrijfsinformatie

Gebroeders Van der Zouwen bestaat al sinds 1890. De grondlegger, Arie van der Zouwen, was naast mandenmaker en handelaar tevens gemeenteontvanger. De manden die in die tijd werden gemaakt waren vooral bestemd voor het bewaren en transporteren van fruit en vis. Tot aan de Tweede Wereldoorlog veranderde er in de productie niet zoveel. In de oorlogsperiode werden er voor tijdverdrijf poppenwagentjes gemaakt, na later bleek, de aanzet om verandering in het assortiment aan te brengen. Na de wederopbouw en verdere industrialisatie verdween de hoep- en mandenmakerij van het toneel. Het familiebedrijf van Van der Zouwen wist echter niet van wijken.
 
Inmiddels hadden een drietal zoons van de grondlegger, Piet, Cees en Coen de zaak overgenomen. Behalve de handel in mandwerk ging men zich tevens toeleggen op de productie, in- en verkoop van rotan en manou meubelen. Daarnaast verkochten zij allerlei bijproducten in de decoratieve sfeer. Het bedrijf heeft inmiddels ca. 300 verschillende producten in haar assortiment.

De directie van het bedrijf berust op dit moment bij Arie (zoon Piet) en Mary (dochter Coen) van der Zouwen. Het bedrijf beschikt over een royale toonzaal (2000 m2) waarin het meubelassortiment is te bekijken en uit te proberen. Tevens heeft het bedrijf een eigen spuiterij en stoffeerderij. Het bedrijf heeft haar bestaansrecht inmiddels ruimschoots bewezen. Kwaliteit voor een redelijke prijs en klantvriendelijkheid staan bij de familie Van der Zouwen hoog in het vaandel. Een tevreden klant vormt immers voor haar de beste reclame!

 

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Op zaterdag en zondag zijn wij gesloten.
 
Adresgegevens:
Gebr. van der Zouwen B.V.
Paramasiebaan 10
4233 EX Ameide
Tel:  0183-601373
Fax: 0183-602694
info@zouwen.nl